Apurahojen hakuohjeet

Stipendejä haetaan sähköisesti maaliskuussa (1.-31.3.), säätiön hallitus päättää saajista huhtikuussa ja apurahat maksetaan touko-kesäkuussa.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakemuksessa on kerrottava apurahan tarkka käyttötarkoitus, perustelut sekä aikaisemmat Tuiskun säätiöltä tai Nuorsuomalaiselta Sanomalehtimiesyhdistykseltä tai Suomalaiselta Sanomalehtimiesliitolta saadut apurahat.

Hakemukseen tarvitaan nykyisen työn lisäksi tiedot työhistoriasta ja työvuosista. Vapaiden toimittajien on lisäksi ilmoitettava ne mediat, joille hän tekee töitä.

Hakijan henkilö- ja kotiosoitetietojen lisäksi myös sähköpostiosoite on mainittava. Toimittajilta toivotaan lisäksi tietoa siitä, onko hakija Nuorsuomalaisen Sanomalehtimiesyhdistyksen tai Suomalaisen Sanomalehtimiesliiton jäsen.

Kuvassa ohjeita, joilla Tuulispää-lehteä valmistettiin painokuntoon.

VIRKISTYSLAHJAKORTIT 2022

Apurahaa voi hakea omavalintaiseen kohteeseen tai virkistyslahjakorttia kotimaiseen, kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan lomakohteeseen.

Kohteet ovat:

Äksyt Ämmät 1000 euroa (matkatoimisto, joka järjestää majoitusta ja toiminnallisia lomia Pohjois-Karjalassa)

Ollero Eco Lodge 1000 euroa (ekologisia majoitus- ja elämysmatkailupalveluita Ounasjoen varrella Rovaniemellä)

Tentsile Experience EcoCamp 500 euroa (yöpymistä ilmassa riippuvissa Tentsile-teltoissa Nuuksiossa tai Vallisaaressa)

Lahjakortteja haetaan samalla lomakkeella kuin omavalintaista kohdetta.

Kirjoita Virkistysapurahan käyttötarkoitus -kohtaan haetko vapaamuotoista stipendiä tai virkistyslahjakorttia. Ja jos haet virkistyslahjakorttia, kerro mihin yllämainituista kohteista.

Jos haet virkistyslahjakorttia, kohtaan Matkasuunnitelma ja matkan kustannusarvio, voit kirjoittaa käytön arvioidun ajankohdan, mutta erillistä kustannusarvioita ei tarvitse tehdä.

Avaa hakulomake